Nieuwe website voor Ultimview!

Eindelijk! Bijna een jaar nadat Ultimview de bovenschoolse module van ParnasSys vervangen heeft, is het tijd voor een nieuwe website. De oude website van Ultimview is een paar jaar geleden snel gebouwd 'omdat er toch een productpage moest zijn' en sindsdien eigenlijk onveranderd gebleven. Ook hier schuurt de uitdrukking 'niets zo permanent als een tijdelijk oplossing' weer erg dicht tegen de waarheid. 

In onze programmacode worden dit soort tijdelijke oplossingen al lang niet meer geaccepteerd en via code reviews en de boy scout rule actief voorkomen. En om deze lijn door te zetten, moest ook de website van Ultimview er nu aan geloven. 

Via de nieuwe website proberen we nog beter uit te stralen waar we voor staan: kwalitatief hoogstaande managementinformatie op een manier die eenvoudig is in gebruik. Maar we gaan verder: we zullen via de website bijvoorbeeld releasenotes gaan communiceren zodat het direct duidelijk is welke functionaliteit er recent toegevoegd is. Daarnaast geven we een klein doorkijkje naar de toekomstige ontwikkelingen die op de roadmap staan en in de aankomende periode uitgeleverd gaan worden.

Via de nieuwe website blijft u nog beter op de hoogte van de ontwikkelingen in Ultimview en wat we met Ultimview willen bereiken. Heeft u daar zelf ideeën over of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen, horen we dat graag!

Met vriendelijke groet,

Team Ultimview