Huidige Release

VERSIE 3.11 - 14 september 2017

 

Aangepast: Downloaden cijferoverzicht KvO dashboard

In sommige browsers werd in het gedownloade plaatje van het cijferoerzicht een witte stip getoond. Dit is natuurlijk geen gezicht en is met deze versie van Ultimview verholpen.

 

Nieuw: Eigen personeelsbegroting uploaden

Voor onze klanten die toegang hebben tot de beheerkant van Ultimview, is het nu mogelijk om zelf een personeelsbegroting te uploaden. Deze zal na validatie, 's nachts worden verwerkt zodat deze de dag erna zichtbaar is in Ultimview.


Aangepast: Tabel personeelslasten dashboard

De tabel gaf in sommige gevallen niet het juiste verschil weer onderaan de tabel. Dit is nu opgelost zodat de telling onderaan de tabel altijd het correcte verschil weergeeft.
 

Tweeten

Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent de release notes of de functionaliteit van Ultimview, laat het ons gerust weten. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken of in Ultimview zelf reageren via de Feedback-knop.

Eerdere releases

VERSIE 3.10 - 4 september 2017

Aangepast: VO Advies van de IEP aangepast

Per schooljaar kan de normering met betrekking tot het advies veranderen, dit is nu bijgewerkt voor deze eindtoets. 

Aangepast: HR2DAY Ultimview koppeling aangepast

Om kosten in de financiele administratie bovenschools te kunnen boeken, zijn er in HR2DAY aanpassingen gemaakt. Ultimview kijkt nu naar de afdeling om de gegevens te tonen in Ultimview in plaats van naar de kostenplaats.

 

 

VERSIE 3.09 - 30 augustus 2017

Nieuw: Rollende prognose Exploitatiedashboard

In de tabel van dit dashboard is nu ook de rollende prognose beschikbaar als kolom. Dit kunt toevoegen of verwijderen via de kolommenkiezer. (middels het gereedschap icoontje). Deze kolom is leeg wanneer uw organistaie geen gebruik maakt van Cogix Financieel.

 

versie 3.08 - 16 AUGUSTUS 2017

Aangepast: KVO dashboards sortering

Er zat een verschil in de sorteringen van schooljaren in de KVO dashboards.
De dashboards van KVO sorteren nu de schooljaren van oudste naar nieuwste schooljaar.

Aangepast: HR2DAY verloningen

Het is mogelijk een begroting personeelslasten in CSV formaat via Ultimview te uploaden (via beheerderkant, Personele begroting uploaden)

Aangepast: uitklapmenu dashboards

Voorheen was het mogelijk de lijst van dashboards buiten het beeldscherm viel waardoor in sommige dashboards niet aan te klikken waren. Dit kan nu niet meer voorkomen, wanneer de lijst te lang is, wordt het menu scrollable. 

Aangepast: VO advies dashboard

De sortering van 'schooladvies per schooljaar' is nu in alle grafieken gelijk. Het hoogste advies staat nu overal bovenaan.

 

 

Nog meer oudere releases...