Over Ultimview

Wij geloven dat met de juiste analyses en tools de onderwijskwaliteit in Nederland naar een nog hoger niveau gebracht kan worden. Hiervoor is een integraal overzicht van alle facetten van bestuur noodzakelijk waarbij complexe gegevens en domeinen inzichtelijk gemaakt worden voor verschillende doelgroepen. Transparantie en kwaliteit van informatievoorziening is cruciaal voor een moderne onderwijsinstelling!
 
icoon_filter_blauw.png

Alle belangrijke gegevens in één overzicht

Ultimview koppelt met alle gangbare leerling administratie systemen, personeelsadministraties en financiële pakketten en toont de actualiteit in één overzicht.

icoon_scales_wit.png

Voldoen aan inspectienormen

Ultimview toetst uw gegevens aan de geldende inspectienormen. Zo weet u altijd hoe uw organisatie er voor staat en kunt u op tijd de benodigde actie ondernemen.

icoon_presentation_wit.png

Heldere en begrijpelijke presentatie

Overzichtelijke dashboards presenteren uw gegevens op eenvoudige wijze. Dit stelt u in staat om alle deelgebieden nauwlettend in de gaten te houden.

icoon_detective_wit.png

Zicht op het totaalplaatje én de details

Ultimview biedt de mogelijkheid op data in te zoomen tot het diepste niveau. U kunt daarmee niet alleen een probleem detecteren, maar ook direct de oorzaak achterhalen en bijsturen.